Радио Милева
за малку трагедија...

На снимање видеоспот: Змија касна пејачка за лице, камерата сними сѐ (ВИДЕО)

На снимање видеоспот: Змија касна пејачка за лице, камерата сними сѐ   (ВИДЕО)

Младата американска пејачка Мaeта доживеа драма на снимањето на новиот спотот во неделата, кога змија ја касна за лицето.

Идејата била да легне на подот додека црна и бела змија лазат по нејзиното тело. Сепак, сè тргна наопаку кога врз неа покрај црната, ја пуштија и белата змија.

Црната змија наеднаш „здиве“, се испружи и ја касна пејачката за брадата, но таа за среќа брзо реагираше…

Ја зграпчи и ја отфрли змијата од себе, но евидентно беше видно вознемирена, а целиот инцидент за среќа поминал без потешки последици.

Останати вести од Радио Милева