Радио Милева

На познатата пејачка и пукна филмот па распали по Наташа Беквалац

На познатата пејачка и пукна филмот па распали по Наташа Беквалац

Последните две недели сите медиуми се преплавени со вести за Наташа Беквалац и нејзиниот сопруг Лука Лазукиќ. На јавноста и е познато дека тој физички ја нападна сопругата, а овие денови само за тоа се пишува.

На пејачката Индира Арадиновиќ, позната како Инди и пукна филмот па на Инстаграм сподели статус поврзан со случајот Наташа – Лука.

„Не сум жива додека во државата не се реши важниот случај на Наташа Беквалац, па барем до септември да читаме и летото да го испратиме со секојдневни вести. Сепак, Србија тоа ја интеренсира“, напиша иронично Инди.

Останати вести од Радио Милева