Радио Милева
Трудна секс бомба:

На Миа Борисављевиќ бременоста и годи: Градите и растат повеќе од стомакот! (ФОТО)

На Миа Борисављевиќ бременоста и годи: Градите и растат повеќе од стомакот! (ФОТО)


Миа Борисављевиќ привлече големо внимание на снимањето на новогодишниот “Гранд” специјал!


Таа иако е во шестиот месец од бременоста, се појави во бел комплет со длабоко деколте што повеќе ги откриваше отколку што ги криеше нејзините огромни гради.


Сепак
, она што на присутните  веднаш им падна в очи е трудничкото меше, кое кај Миа едвај се познава… па сите се прашуваа, каде и е стомакот?


А од друга страна, ги коментираа нејзините огромни гради  кои сега се уште поголеми!

„Нејзе наместо стомакот, како да и растат само градите“ – беше еден од коментарите!  Сепак,  сите се согласија во едно:  Дека пејачката изгледа како бомба… И  дека нејзе бременоста, очигледно и годи.

Останати вести од Радио Милева