Радио Милева
посветено?

На кој ја посвети пораката? Милица Тодоровиќ со чудна објава: „Мојот бивши на својата девојка сега некаде и кажува дека сум била лоша, идиоти“

На кој ја посвети пораката? Милица Тодоровиќ со чудна објава: „Мојот бивши на својата девојка сега некаде и кажува дека сум била лоша, идиоти“

Пејачката Милица Тодоровиќ позната е по тоа што со своите поранешни момчиња останува во добри односи, токму и поради тоа изненади со својата објава на социјалните мрежи.

Имено, Милица објави порака на која пишува:

-Мојот бивши сега некаде на својата девојка и кажува дека сум била лоша, а таа се смее мислејќи дека успеала. Така ти е во животот, два идиоти“.

Милица беше во неколкумесечна врска со актерот Петар Стругар, а пред тоа беше во повеќегодишна врска со кореографрот Милош Пауновиќ.

фото: Инстаграм/milicatodorovicofficial

Останати вести од Радио Милева