Радио Милева
данок на природата..

На Дејвид Бекам му падна косата: Фудбалската легенда е речиси ќелав! (ФОТО)

На Дејвид Бекам му падна косата: Фудбалската легенда е речиси ќелав! (ФОТО)

Дејвид Бекам, меѓу другото, е познат по своите интересни фризури, од кои една од нив по не го и го доби името: „Бекамка“,  изгледа дека повеќе нема да го гледаме како експериментира со својата коса. Во британските медиуми се појавија фотографии кои, најблаго кажано, ги стаписаа неговите сограѓани.

Бившиот фудбалер е фотографиран додека излегувал од еден локал, а веќе при првиот поглед е очигледно дека косата значително му е проретчена.

Британските медиуми информираат дека Бекам досега вложил вистинско богатсво во негата на косата, а пред две години направил и пресадување коса. За жал, не успеа да ја победи природата која го зема својот данок и  Бекам во иднина повеќе не ќе може да ги диктира трендовите кога станува збор за машките фризури.

Останати вести од Радио Милева