Мегафон
Концерти

На 28 јануари Морал во Станица 26

На 28 јануари Морал во Станица 26

Најдобрата македонска хард рок група на сите времиња Морал со мала помош на своите пријатели во организација на 3 гонга со концерт ќе го промовира својот најнов албум „Coffeine Blues“! Бидете и вие во Станица 26 на 28 јануари во 21 часот за да ја почувствувате во живо моќта на автентичниот Rock&Roll од овие простори !
Билети во предпродажба на Купи карти за се!

https://goo.gl/Qy5xr5