Мегафон

На 21 октомври: Игор Џамбазов ќе слави два јубилеја со концерт во Македонската филхармонија

На 21 октомври: Игор Џамбазов ќе слави два јубилеја со концерт во Македонската филхармонија

Оваа година го прославуваме 60. роденден на Игор, како и 30 годишнината од соработка помеѓу него и неговиот животен блуз-сопатник Гуру Харе.

Сето ова ќе го прославиме заедно на 21 октомври во Македонската филхармонија, со концерт на кој ќе биде изведен новиот матерјал од албумот „Првите триесет“, како и нивните најголемите хитови.

Концертот е во организација на „Сцена продукција“, додека влезниците можете да ги набсвите преку  продажната мрежа на

https://mktickets.mk/event/igor-i-guru-hare/

Игор Џамбазов и Гуру Харе – вечните борци против кичот, шундот, турбо-фолкот и плејбекот…