Мегафон
концерти

На 18-ти декември во Македонската филхармонија: Сара Мејс и колешките во новогодишната бајка „Jingle Bells Symphony“ со божиќни песни

На 18-ти декември во Македонската филхармонија: Сара Мејс и колешките во новогодишната бајка „Jingle Bells Symphony“ со божиќни песни

Сара Мејс, на 18-ти декември заедно со своите соработници во Македонската филхармонија ќе одржат божиќен концерт со сите познати и популарни божиќни песни, а со самото тоа и ќе ја разбудат божиќната магија и еуфорија кај македонската публика.

Мејс заедно со Калина Велковска, Полина Тасева, Ана Петеновска и Теа Богатинова ќе ви ги испејат најубавите Божиќни песни отсвирени од Камерениот Оркестар на Битола на чело со Владимир Димовски.

Доколкуи Вие ја сакате онаа преубава новогодишна магија, божиќните песни, предновогодишната еуфорија… тогаш овој концерт е токму за Вас.

18-ти декември, почеток 20 часот, Македонска филхармонија.