Радио Милева

Му седна среде парк: Нашата водителка во провокативна поза со чизми до колкови! (ФОТО)

Му седна среде парк: Нашата водителка во провокативна поза со чизми до колкови! (ФОТО)

Нашата водителка знае да ги изненади своите обожаватели со по некоја провокативна фотографија.

Елена Стефановска позираше во парк седната на дрвен столб, во предизвикувачка поза со чизми до колкови, одозгора наметка и голи нозе.

Останати вести од Радио Милева