Радио Милева
мали сигнали

Му прати скриена порака: Емина Јаховиќ го повика Мустафа Сандал да се смират?

Му прати скриена порака: Емина Јаховиќ го повика Мустафа Сандал да се смират?

Поп пејачката Емина Јаховиќ откако призна дека пред неколку дена се развела од турската музичка ѕвезда Мустафа Сандал, сега како да се кае и ја преиспитува својата одлука?!

Имено, таа  на нејзиниот профил на Insagram, додека чекаше да се исчисти  сообраќајната гужва постираше нешто што може да личи на скриена порака до сега веќе бившот сопруг.

Во тој момент нејзината песна „Крава“ одела на радио, па на видеото нејзините следбеници можеа да ги слушнат стиховите од истата: „Мир, мир, мир, никој не е виновен“.

Дали со ова видео таа му праќа „мали мировни сигнали“  на поранешниот сопруг или тоа е само чиста случајност, ќе покаже времето.

Останати вести од Радио Милева