Мегафон

МРТВ потврди: Европското првенство во 2021 ќе го гледаме на националниот сервис

МРТВ потврди: Европското првенство во 2021 ќе го гледаме на националниот сервис

Македонската телевизија ги откупи правата и ќе го пренесува во целост Европското фудбалско првенство закажано за следното лето.

Сите натпреварите вклучително и  оние на фудбалската репрезентација на Македонија ќе ги следиме на МТВ, со коментар на Македонски јазик.