Радио Милева
доказен материјал

Можеби градите и се силиконски, ама затоа Станија покажа што и е 100% природно! (ФОТО)

Можеби градите и се силиконски, ама затоа Станија покажа што и е 100% природно! (ФОТО)

Српската старлета Станија Добројевиќ растура по сите основи. Од бурен живот, преку брендирана облека и обувки, скапи автомобили, до раскош  во секој поглед… Затоа е максимално посветена  на себе и својот изглед. Од бројните козметички третмани и естетски зафати, до она што се нарекува природна убавина… кај Станија има од се по малку… И се рзбира многу секспаил и провокација!

Најмногу на бројните фотографии кои секојдневно ги постира на своите профили. Нема ден социјалните мрежи да не ги доведе до усвитување.

Нејзините жешки пози кулминираат, па така Станија можеби има силиконски гради и ботокс усни, ама затоа тврди дека има природно газе… И тоа 100%!

Затоа реши целосно да се соблече па да го покаже! Некој можеби може да потврди само ако фрли поглед на бујната задница на старлетата, дали истата е „натурале“ или не, ама на многумина им треба и поинаков доказ…

Велат: сто пати видено – еднаш пробано, пардон – допрено. Затоа Станија реши да им ја исполни и таа желба! Како доказ дека можеби однапред е силиконска, ама одзади е… природна! И тоа баеги природна!

Останати вести од Радио Милева