Љубов и Секс

Може и вие го правите ова: Што им пречи на мажите во кревет?

Може и вие го правите ова: Што им пречи на мажите во кревет?

Мажите одлучија јасно и гласно да откријат кои работи им пречат кај партнерката кога е во прашање сексот. Обрнете внимание, може и вие правите нешто од ова, а за тоа не сте свесни:

1. Гризење на лош начин. Кога сте таму долу, држете ги забите подалеку, пенисот не е храна.

2. Кога ќе заврши сексуалниот чин не се облекувајте веднаш, може партнерот е подготвен и за втора рунда…

3. Кога ќе го оставите телевизорот вклучен и ќе фрлите некој поглед на него за време на сексот.

4. Кога ќе престанете да се трудите околу долниот веш.

5. Кога девојката само лежи и не прави ништо. Тоа е најлошото нешто што може да се направи во кревет.

6. Викање, посебно ако знае дека имате цимер. Тоа не може да го возбуди, туку ќе го смета за некултурно.

7. Кога започнува предиграта, а таа вели дека е уморна.

8. Некогаш мажите сакаат да заспијат по сексот и не сакаат кога жените им се лутат поради тоа, бидејќи не сакаат да разговараат и да се мазат.

9. Кога жената прашува дали е виновна таа што тој не доживеал оргазам и кога се’ што ќе и се каже го зема при срце.