Мегафон

MORCHEEBA во Скопје!

MORCHEEBA во Скопје!

Легендарниот трип хоп бенд Morcheeba на 22 јуни, че бидат  хедлајнери на вториот фестивалски ден, викендот помеѓу настапите на Axwell & Ingrosso и Texas и Darko Rundek.

Morcheeba за прв пат доаѓаат во Скопје на голема сцена, да ги испорачаат сите свои големи песни од претходните албуми, како и песните од новиот албум “Blaze Away” кој треба да излезе во продажба од 1ви јуни.

Morcheeba од своето постоење од 1995 година има продадено повеќе од 10 милиони примероци од своите албуми, а познати се и по глобалните хитови како: Enjoy the ride, Rome wasn’t built in a day, Triger Hippie…

Влезниците се веќе пуштени во предпродажната мрежа на Купи Карти За Се низ цела Македонија.