Радио Милева
посебна дозвола

„Морав да потпишам дека нема да се самоубијам“ – Сандра Решиќ шокираше со признанието, а еве кој и побарал потврда (фото)

„Морав да потпишам дека нема да се самоубијам“ – Сандра Решиќ шокираше со признанието, а еве кој и побарал потврда (фото)

Пејачката Сандра Решиќ откри дека за да сними спотот на врвот на зградата морала да гарантира дека нема да си го одземе животот.


Сандра дала сто проценти од себе во текот на работата на новиот проект, а доказ за тоа е анегдотата од снимката која ја сподели во една емисија. Имено, впечатливите кадри се снимени во центарот на Белград, на покривот на зградата, за што беа потребни посебни дозволи.

– Тоа е зградата ЦИП (Сообраќаен институт), никој не смее да се искачи на неа. Само на тројцата ни дозволија да бидеме таму и затоа морав да потпишам дека нема да се самоубијам. А Дејан Милиќевиќ има огромен страв од височина, па застана зад столб додека снимавме – рекла Сандра.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic)

– Ми беше убаво, бидејќи организаторот имаше дувалка за листови и дуваше по мене за да изгледа дека има ветер, па беше и забавно и смешно – изјави Сандра Решиќ.

Останати вести од Радио Милева