Радио Милева

Момчето на Ипек од „Истанбулската невеста“ е еден од најубавите турски актери кој го гледавте во „Парампарче“ (фото)

Момчето на Ипек од „Истанбулската невеста“ е еден од најубавите турски актери кој го гледавте во „Парампарче“ (фото)
фото: инстаграм

Иако во серијата „Истанбулската невеста“ го игра ликот на лошата Ипек, која на многумина им го загорчува животот, турската актерка Дилара Аксујек приватно води сосема поинаков живот и вели дека приватно никогаш не би живеела како Ипек.

Кога е љубовта во прашање, таа е во врска со актерот Чејхун Менгироглу, кој го гледавме во серијата „Парампарче“ каде беше момчето на Џансу.

фото:инстаграм

-Во врска сум со човек кој го сакам најмногу на светот и сум многу среќна. Нашата врска е прекрасна. Уживам да го минувам времето со мојот сакан.

По прашањето дали наскоро се гледа во брак, таа вели:

фото:инстаграм

-Секако, како и секоја заљубена жена. Сепак, засега немаме време да размислуваме на венчавка. Уште сме млади.

Бидејќи имаат иста професија, тие еден на друг се најдобри критичари.

фото:инсатграм

-Сакам да го послушам неговиот конструктивен совет, баш како и тој мојот, завршува актерката.

Останати вести од Радио Милева