Живот и Стил
се збуни

Момче било подготвено за 5 минути слава, но доживеало големо разочарување (ВИДЕО)

Момче било подготвено за 5 минути слава, но доживеало големо разочарување (ВИДЕО)

На социјалните мрежи кружи објава од новинарката Жаклин Матер на која е забележана ситуација која ја доживеала за време на снимање на една репортажа.

Додека таа снимала репортажа за „FOX 5“ во Мериленд, САД, зад неа се појавило дете кое започнало да вреска.

Репортерката се свртела и му рекла дека програмата не е во живо, што видно го разочарало детето. Но, сепак тоа ги доживеало своите 5 минути слава бидејќи Жаклин ја објавила интеракцијата на социјалните мрежи.

Нејзината прибрана реакција на непријатната ситуација ги насмеа луѓето ширум светот, а можете да ја погледнете во продолжение: