Радио Милева
Ниту еден бран

„Мојот живот е мртво море“: Едита Арадиновиќ проговори за љубовниот живот – „Искрено, се разочарав“

„Мојот живот е мртво море“: Едита Арадиновиќ проговори за љубовниот живот – „Искрено, се разочарав“

Едита Арадиновиќ неодамна имаше операција на гласните жици, поради која моментално паузира од настапите, но за својата публика подготви нови песни кои ќе може да ги слуша додека не се врати на сцената.

– Сега имам сосема нова боја, нов идентитет, се преродив! Да, порано звучев буквално како машко.Сакам да експериментирам во животот и во музиката. Тоа е дел од мојот карактер!

Дали си заљубена?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by едита (@editaaradinovic)

– Не! Мојот живот е мртво море без ниту еден бран! Само се шегувам. Искрено, бев разочарана од љубовта на мојот живот, а сега е време кога ќе научам да одам и да дишам, само многу попаметно! Моите приказни се всушност многу инспиративни, но тешки, завршува Едита.

фото:инстаграм

Останати вести од Радио Милева