Живот и Стил
Хороскоп

Млада месечина во Вага: Еве што не очекува сите вечерва

Млада месечина во Вага: Еве што не очекува сите вечерва

Младата месечина во Вага буди желба за убаво опкружување, со сѐ што е мирно и складно.

Вагите, Водлиите и Близнаците ги очекува среќа во љубовта. Новите врски брзо ќе се развиваат, а постоечките мирно ќе ги решат сте проблеми кои ги туркале под тепих.

Лавот, Овенот и Стрелецот ќе го освежат својот ормар со нова гардероба и со задволство ќе се покажат пред сите и на популарни места.

Бикот, Јарецот и Двицата со малку шарм и подготвеност на компормиси ќе стекнат корисни соработници во работата. Ќе имаат и среќа сопарите.

Ракот, Шкорпијата и Рибите не мораат да попуштат пред туѓите притисоци, можеби токму овој период ќе биде „магичен“ за нив.