Љубов и Секс

Мистеријата е решена: Врвниот љубовник ги поседува овие 10 карактеристики – дами, се согласувате ли?

Мистеријата е решена: Врвниот љубовник ги поседува овие 10 карактеристики – дами, се согласувате ли?

Многумина се прашуваат што е тоа што еден човек го прави да биде добар љубовник? Сега, мистеријата конечно е решена.

Сексот – првото нешто на кое помисливте, но сепак за тој да биде како што треба најважна е хемијата меѓу двајца луѓе кои се сакаат, но и наредните 10 квалитети кои ги пренесува „Your Tango“:

1. Сакате да учите нови работи.

2. Опуштени сте и секогаш полни со страст.

3. Покрај вас вашата партнерка се чувствува сексапилно.

4. Имате самодоверба и не се плашите да бидете ранливи.

5. Авантуристичен тип сте и сакате да експериментирате.

6. Уживате во давањето задоволство еднакво како и кога партнерката ви удоволува.

7. Давате безусловна поддршка и не осудувате.

8. Целосно сте присутни во таквите и слични моменти.

9. Комуницирате за своите потреби и ја слушате и другата страна.

10. Имате време и не брзате во текот на сексуалниот однос.

Техниката, добрата хигиена, карактерот и хемијата меѓу двајца луѓе е важен фактор, но сексуалната интимност поради која сексот станува фантастичен е многу повеќе од тоа.

Таа расте и се размножува со добро, заедничко искуство, разговор и работа на себе.

Се согласувате ли?