Радио Милева
Задруга 3

Мина Врбашки и Менсур се скараа, па завршија на „еротско родео“: „Магичното стапче“ под јорганот ја реши кавгата! (ВИДЕО)

Мина Врбашки и Менсур се скараа, па завршија на „еротско родео“: „Магичното стапче“ под јорганот ја реши кавгата! (ВИДЕО)

Мина Врбашки и Менсур Хајдарпашиќ, имаа жестока расправија во текот на ноќта, разговараа до раните утрински часови, потоа се смирија, па така занесени во страста  уживаа во жешката акција под покривката.

Оваа ријалити двојка имаа долги безгрижни шепотење под јорганот, а потоа започнаа жешките и страствени бакнежи што кулминираа со жестока акција. Иако ништо не се гледаше сепак се’ се виде… Откако Мина го јавна Менсур, очигледни беа  секси движењата горе-долу како на еротско родео, кои  јасно укажуваа што се случува под прекривката.

Да ве потсетиме дека само ден пред жестоко да ја „истуткаат постелнината“  меѓу двајцата љубовниоци во „Задруга 3“ имаше и жестока кавга која резултираше со раскинување на врската. Но, сето тоа наскоро беше заборавено со помош на волшебната магија на бакнежите, и уште помагничната моќ на „волшебното стапче“!

Погледнете ги видеата од жешката еротска акција откако ќе кликнете на првиот, односно вториот линк:

 

Останати вести од Радио Милева