Радио Милева
трик

Миљана и Зола во жешка акција за рехабилитација: Столче – троножец под камерата, за да не се види намерата (ВИДЕО)

Миљана и Зола во жешка акција за рехабилитација: Столче – троножец под камерата, за да не се види намерата (ВИДЕО)

Миљана и Зола во реалното шоу „Задруга 4“ вчеравечер беа сместени во собата за рехабилитација, каде имаа жешка акција.

Тие се вовлекоа под прекривката и имаа жестока секс партија. Креветот сосе јорганите се тресеше до раните утрински часови, а за да не може камерата убаво да го улови нивното интимно деание од од секој агол, тие решија да го послушаат Кристијан Голубовиќ и да го применат неговиот изум.

Затоа, за секој случај, обесија  „столче – тоножец“ пред камерата над креветот, а пред него ставија фотелја на која беа распослани алишта, за дополнително да ги сокријат „жешките кадри“ од камерата

.

Сепак, камерите колку – толку успеаа доволно да ги кадросаат занесените љубовници во  страсната љубовна „игра без граници“ во жешката постела.

Останати вести од Радио Милева