Радио Милева
ненаситни...

Миљана и Зола во секс „до последна капка“… пот: Ни цимерките не можеа да ги прекинат (ВИДЕО)

Миљана и Зола во секс „до последна капка“… пот: Ни цимерките не можеа да ги прекинат (ВИДЕО)

Миљана Кулиќ и Лазар Чолиќ Зола, не можат да ги канализираат своите страсти, па започнаа жешка акција во пабот, каде што решија да преспијат. И таман жешката акција во која Миљана стенкаше од задоволство, а собата одекнуваше од воздишки стигна речиси до врвот, страсната двојка беше прекинати пред да заврши… со својата секс сеанса.

Имено, нивната волшебна игра на сетилата за кратко ја прекинаа Мима Живковиќ и Миона Јовановиќ, кои дојдоа да ги сменат батериите на часовникот, но на Зола и Миљана не им требаше многу, па брзо продолжија каде што застанаа…

Како изгледаше новото „реално море од задоволства“ во “Задруга 3“, погледнете во продолжение:

Останати вести од Радио Милева