Радио Милева
задруга 2

Миљана и Зола разговараа за нивните интимни односи: Кога таа му ги спомна сантиметрите, тој се покаја за муабетот! (ВИДЕО)

Миљана и Зола разговараа за нивните интимни односи: Кога таа му ги спомна сантиметрите, тој се покаја за муабетот!  (ВИДЕО)

Миљана Кулиќ и Лазар Чолиќ – Зола зборуваа за нивните интимни односи во пабот.

Во еден момент Миљана почна да зборува за полниот орган на Зола и кога тој ја праша колку време најдолго траел нивниот однос, таа му одговори:

„Најдолго ни траеше 15 минути, ама секс како секс, чинот трае 3 минути. Девојки, да се знае, неговата големина е идеална. Кога ќе излезе одовде тргнува во потрага по девојка. Големината му е 14 см, рече Миљана, алудирајќи на Зола, кој се покаја за муиабетот што го започна на таа тема.

Останати вести од Радио Милева