Радио Милева
една од најдобрите

Милица Павловиќ најавува помирување со Ана Николиќ?

Милица Павловиќ најавува помирување со Ана Николиќ?

Милица Павловиќ била во Радио С3 за да добие дури 2 годишни награди за: најголем хит (Проверено) и најдобар дует (Шечеру). Таа ја најави американска турнеја но, откри и  шокантна информација.

Павловиќ изјавила дека за нејзината турнеја е задолжен родениот брат на Ана Николиќ, Марко!

Милица вели: Ќе работиме, јас сум добар човек.

На прашањето на водителката на Радио С3 дали ова значи помирување со Ана Николиќ, таа само одговори: Па, сите луѓе секогаш сакаат да работат со најдобрите!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radio S3 (@radio_s3)

Останати вести од Радио Милева