Радио Милева
какво доживување - такво сеќавање

Милица Тодоровиќ искрено за несудените свекрви и бившите љубови: “Тој господин, навистина многу го сакав… ми остави печат на срцето“ (ФОТО)

Милица Тодоровиќ искрено за несудените свекрви и бившите љубови: “Тој господин, навистина многу го сакав… ми остави печат на срцето“ (ФОТО)

Пејачката Милица Тодоровиќ откри дека само минатата година започнала да живее сама, бидејќи, како што вели, отсекогаш живеела со своите момчиња.<

„Живеев со момчињата, имав три врски за пет години, па ти сметај. Нивните мајки се грижеа за мене, готвеа за мене, јас секогаш се вклопувам во такво семејство, сите ме сакаат, што е одлично“ – рече пејачката, и додаде:


„Морам да го кажам тоа, бидејќи е вистина, јас сум нормално дете. Сè уште слушам од сите мои поранешни „несудени“ свекрви. И сите тие ми велат: „Ти си единствената снаа што  ја признавам!“

Таа исто така истакна дека секоја врска има нешто свое, дека секојпат се вљубуваме поинаку, но дека има една љубов за која баш живеела.

„Постои една љубов што ја живеев… токму така. Тој господин навистина ми се допадна и мислам дека остави голем белег во мене, остави печат на моето срце“.

Пејачката рече дека научила нешто од секоја врска и од секое момче, пред се’, затоа што сите биле уметници, но и дека сонекој од нив се качила на коњ, а  и дека нема да го прескокне Перу од сеќавањата.

„Луѓето мислат дека секогаш се шегувам со него, но навистина не. Тој е непредвидлив како струја. Сакам да се шегувам кога ќе се спомене неговото име, затоа што знам дека тој сигурно нема да се налути“ – рече Милица во „Балканска улица“.

Фото: Инстаграм принтскрин/milicatodorovicofficial

Останати вести од Радио Милева