Радио Милева
далеку од тоа

Милица Павловиќ ги откри најинтимните детали: „Ја признав врската со Николас Савељиќ, затоа што се зборуваше дека сум девица“ (фото)

Милица Павловиќ ги откри најинтимните детали: „Ја признав врската со Николас Савељиќ, затоа што се зборуваше дека сум девица“ (фото)

Милица Павловиќ не губи надеж и верува дека вистинскиот нема да ја одмине.

– Моите поранешни внесоа убава енергија во мојот живот.Сите некако завршија со „секако не успеа“, некој вака, а некој така. Сите тие мои песни немаше да се создадат да не беа тие. Многу ме инспирираа – изјави Милица, а потоа се осврна на врската со Николас Савељиќ.

– Испаднав фер, бидејќи не зборував за тоа, но на Твитер пишуваа: „Еве ја девицата“. Далеку од тоа. И тогаш морав да раскажам за некој, да не бидам повеќе. Така се постави ситуацијата, таква беше и емисијата. Не се каам. Можам да ви откријам уште некој, но тоа не е важно – вели пејачката која вели дека не се дружела со колегите.

– Излегував да, но не сум била. Излегов со неколку од нив: убав пијалок, прошетка, разговор. И со секој од нив останав во одлични односи. Но, за мене тогаш, во тие моменти, снимањето на албумот, концертите, ме нема, и тој некој си ја брка својата работа. Едноставно, излегуваме но, патот не води на друго место, но кога ќе се сретнеме, супер е.

Фото:Принтскрин/Инстаграм

Останати вести од Радио Милева