Радио Милева
сѐ случува

Мили со искрена изјава откако „пукна“ аферата со Јована Јеремиќ, а ниту таа не остана имуна

Мили со искрена изјава откако „пукна“ аферата со Јована Јеремиќ, а ниту таа не остана имуна

Александар Милиќ Мили, авторот на многу хитови во регионот, неодамна беше поврзан со водителката Јована Јеремиќ, а тој сега проговори за целата ситуација,односно шпекулација.

„Не знам што се случило. Не знам за што се работи но, ете се случи тоа што се случи. Јас немам никаков контакт со неа“ – изјавил Александар Милиќ Мили.

„Сакам да ги демантирам наводите, немам никаква врска со Мили од Гранд, ниту пак некогаш сум го сретнала. Луѓето што ги имам во моето непосредно опкружување се запишани по емоцијата што ја имам за нив, а не по име и презиме. Јас никогаш не би била со оженет човек, тоа добро го знаете, мора да е самец или разведен, и тоа да го има на документ. Единствена  сличност  е само што е ќелав, не е само Мили ќелав, има и друг што го  знам, но нема да го спомнам во оваа приказната“ – изјавила Јована на оваа тема.

 

 

Фото:Принтскрин/Инстаграм/MILIGRAMOFFICIAL/JEREMICJOVANA

Останати вести од Радио Милева