Радио Милева
здравствени проблеми

Мили пред Нова Година заврши во болница во Истанбул (фото)

Мили пред Нова Година заврши во болница во Истанбул (фото)

Александар Милиќ Мили поради проблеми со желудникот итно е примен во болница каде што ќе му биде направена и операција.

Мили ќе биде опериран од еден од најдобрите светски хирурзи професор Мехмет Али Јердел.

Композиторот се огласи со фотографија од болница, а во описот напиша:

„Дали е можно –  болница…Ни пред, ни потоа туку за Нова година“, напиша тој на „Инстаграм“.

фото: Инстаграм/милиграмофицијал

Останати вести од Радио Милева