Радио Милева
брутална

Mилена Чераниќ: „Од Ѕвездите на Гранд ме исфрлија како куче“

Mилена Чераниќ: „Од Ѕвездите на Гранд ме исфрлија како куче“

Пејачката Милена Чераниќ се прослави во учеството на „Ѕвездите на Гранд“. Меѓутоа, откако учествуваше во реалното шоу „Фарма“, таа беше забранета во „Гранд“ поради нејзиното недолично однесување во реалното шоу.

Чераниќ за курир.рс проговори за тој период.

„Многу сум горда на тој дел од „Ѕвездите на Гранд“, иако ме исфрлија. Како некое кученце кога ќе го отфрли неговата мајка. Не затоа што не бев добра туку затоа си бев своја. Се изборив за своето место после фарма. Од неодамна почнав да зборувам за Фарма, затоа што доживеав тортура. Тогаш не можев да зборувам во медиумите, немав можност да кажам што сакам, а денес на социјалните мрежи секој може да си го каже своето мислење, тоа е предност на денешнината. Тоа е голема работа за некој кој тогаш имаше само 23 години. Беше многу тешко да се избориш со сите тие кретени. Од семејството имав неизмерна љубов и поддршка, јас сум дете кое имаше се и на секое дете би посакала такво нешто“, вели Чераниќ.

Инаку, Милена учествуваше во сезоната 2008/2009 година.

Останати вести од Радио Милева