Радио Милева
бурно

Миљана повторно го вознемири обезбедувањето: „Задругарката“ после тепачката заврши во езерото (видео) 

Миљана повторно го вознемири обезбедувањето: „Задругарката“ после тепачката заврши во езерото (видео) 

После забавата која се одржа во „Задруга“ беше многу бурно и по неа дури дојде до тепачка меѓу Миљана Кулиќ и нејзиниот емотивен партнер Лазар Чолиќ Зола.
Миљана прва го удри Зола, а причината беше што не ја почитува мајка и Марија Кулиќ:

-Тоа е за мајка ми – рече Миљана и го удри со тупаница по лицето.

Зола не ѝ остана должен и ја удри Миљана три пати, двапати со сета сила во задникот, а потоа ја удри и во стомакот. Миљана почна да се наведнува од болки.

– Ме клоцна во стомак – извика Миљана, па од бес го фрли мини бубачката.

– Излегувам одовде ако не биде казнет, ​​видовте како ме удри – викна Миљана.


Миљана тргна кон капијата и со рака го скрши прозорецот постојано  плачејќи, додека Зола цело време ја следеше и ја исмеваше.

Во еден момент Миљана истрчала до станот во кој бил нејзиниот син Жељко, а Зола по неа, продолжувајќи да ја провоцира, иако на сите освен Марија и Миљана Кулиќ им било забрането да влезат во станот.

Таа не сакаше да го дозволи тоа, па без размислување скокна во леденото езеро за да го преплива и прва да стигне до островот. Зола цело време и се смеел, и викал и ја нарекувал луда, а Филип Цар и Александра Николиќ притрчале да помогнат, но Миљана веќе испливала.

Кулиќ тогаш наиде на проблем бидејќи не можеше да се искачи на тротоарот и да излезе од ледената вода, а од изразот на лицето може да се види дека навистина смрзнала. На крајот некако успеа да се искачи и се упати кон сместувањето на Рајскиот остров, а Зола повторно ја следеше.


Фото: Принтскрин/ Задруга/Тв Пинк

Останати вести од Радио Милева