Радио Милева

Миа Костова „распали“ по оние што критикуваат естетска хирургија: „Не е убаво кога шетате со виснати образи ко булдог“!

Миа Костова „распали“ по оние што критикуваат естетска хирургија: „Не е убаво кога шетате со виснати образи ко булдог“!

Миа Костова,  која најсвежо ја паметиме по водителската улога на естрадниот ТВ магазин „Бекстејџ“, неодамна на социјалните мрежи откри дека се решила за естетска корекција на градите, односно нивно зголемување.

Оттогаш поминаа неколку недели, а Миа по се изгледа иритирана од нечии негативни коментари во поглед на пластичната хирургија, не остана имуна на ваквите ставови, па распали со своето видување на истата тема и тоа без влакна на јазикот.

Оние што не го почитуваат ботоксот, силиконите, филерите… Миа ги нарече „пренатурални“ убавици, а нејзиното обраќање кон нив гласи вака:

Вие пренатурални лепотици што блуете од филери, ботокси и силикони, а паѓате у несвес на внуката на Дајана, на Бекамка и нив слични, суптилно избоцкани лепотици кои тоа го прават со децении… Осет женски, осет во боцкање, осет кога се гледате во огледало. Није лепо кога со градите некоја личи на вонземјанец нити со устата на расцветан боксер али није лепо ни кога шетате со бори ко шини на чело и со виснати образи ко булдок на 40 год, пошо сте пренатурални па од мука си куцате статусчиња за нас што само се грижиме за себе. Живео ботокс, кој не го стаил до 35, го пропуштил и последниот воз. Уживајте у преприродно и остајте не нас да уживаме во све што ни се понудило за да бидеме екстра свежи додека се може. Тенк ју

Останати вести од Радио Милева