Мегафон
онлајн ДЈ журка

#ЖуркајСеДома: Dj Mats и Dj Ride Mike со онлајн забава го сплотуваат народот во Македонија и Србија

#ЖуркајСеДома: Dj Mats и Dj Ride Mike со онлајн забава го сплотуваат народот во Македонија и Србија

Под мотото #ЗаедноСмеПосилни и #Журкај СеДома ќе може да уживате во целовечерна забава на овие двајца DJ. Репертоарот на песни засега е изненадување но не очекува вистински спектакл како што најавуваат двајцата.

Двајцата DJ апелираат сите граѓани да ги почитуваат препораките и да седат дома, а ние за вас ќе донесеме забава со многу позитивна енергија и љубов.