Мегафон
манифестации

„Златна бубамара“ на 27 февруари во А1 арена „Борис Трајковски“

„Златна бубамара“ на 27 февруари во А1 арена „Борис Трајковски“

Во пресрет на 23 издание на нашата најпопуларна манифестација, од штабот на Златна Бубамара го објавија следниов проглас:

„Драги наши преживеани  граѓани  и доживотни политичари, нема правда, има Бубамара!

Имаме милион и пол  причини  да дојдеме и заедно да уживаме  со најголемите  музички, спортски, филмски, театарски и медиумски звезди Нашиот бројчаник врти напред , а кај некои други одзади.

Дојдете со вашите чанти, раситнете ја стотката и се ќе биде ОК!

Во меѓувреме слушајте лажни вести и дишете еколошко гориво..

Рочиштето е закажано во четврток 27. Февруари во Арена Борис Трајковски

Нема правда, нема пара, ама има Бубамара!

Билетите ќе бидат пуштени во продажба од наредната недела,преку www.mktickets.mk и на уште едно продажно место за кое ќе има точна информација наредната недела.

Како и секоја година интересот за билети е преголем како и секоја година кога билетите беа продадени за само 45 минути.

Настанот ќе се одржи во Арената Борис Трајковски  на 27. февруари 2020 година.