Мегафон

„Здраво млади“ во МКЦ парк

„Здраво млади“ во МКЦ парк

На 31 август на „Здраво млади“ во МКЦ ќе настапат: Nipplepeople, Operators, Svemirko, Mueran Humanos, Rib, Fujiya & Miyagi, Stojche, Vivian Koch, Conforce, Alex Acid, ZeeBomb, Matej Foltz, Dillon и Зденко Петровски со неговата прва самостојна изложба на фотографии насловена „МКЦ документ“.

Запaметете, 31 август (сабота) –  #ЗДРАВОМЛАДИ9 на  локација – МКЦ парк.

Билетите се продаваат само на билетарница во МКЦ и online преку bileti.mkc.mk > https://bileti.mkc.mk/index.php?id=433