Мегафон

Вредносни ваучери од DM – Совршен подарок за 8. март

Вредносни ваучери од DM – Совршен подарок за 8. март

Во пресрет на 8. март – Денот на жената, ве запознаваме со можноста на едноставен и брз начин да дојдете до соодветен подарок, независно дали станува збор за деловни партнери од „понежниот пол“ или едноставно, за драга личност во вашиот живот.

Како 8. мартовски подарок, вредносните ваучери се одличен избор и за компании кои сакаат на своите припаднички на „понежниот пол“ да им го честитаат празникот, за што нудиме и можност за плаќање на фактура.

Благодарение на неговата удобност, насекаде во светот ваквиот вид на дарување е многу проширен и популарен, а благодарение на мотивите, вредносните ваучери од dm совршено се вклопуваат како подарок за секоја пригода. Ваучерите може да се набават во сите dm дрогерии во вредност од 350, 500 и 1.000 мкд.

Честитајте го Денот на жената на еден посебен и индивидуален начин.