Мегафон
крстот - печат на сезоната

Водителот Ване Маркоски е новото заштитно лице на бутикот PHARD

Водителот Ване Маркоски е новото заштитно лице на бутикот PHARD

Водителот Ване Маркоски е новото заштитно лице на бутикот PHARD, веќе омиленото модно место во градот, а каде можат да се најдат најпознатите италијански брендови – PHARD и ZU+ELEMENTS! Маркоски ќе ги носи парчињата од машката колекција, односно ZU+ELEMENTS, колекција наменета за сите урбани фраери кои не се откажуваат од младешкиот изглед.

Откријте што ни носи новата ZU+ELEMENTS колекција и кои се ’must have’ парчињата за перфектен изглед. Ване веќе ги најде своите омилени модели! Кога е во прашање овој машки бренд интересно е дека секоја сезона носи нови бои, модели…

А овој пат акцент е ставен на деталите. Она што е во центарот на вниманието, особено кога станува збор за маичките, е ’крстот’ како печат на сезоната.