Мегафон

„Влези, не се соблакај“ – стендап претстава со Весна Бејби

„Влези, не се соблакај“ – стендап претстава со Весна Бејби

Стендап претстава со Весна Бејби Петрушевска по повод нејзината 25 годишна кариера. „Влези, не се соблакај“ на 12 април 2019 година. Билетите се во продажба на билетарата на МНТ или онлајн.