Мегафон

„Владата има само едно пенкало“: Песната која громогласно беше поздравена од публиката на „Златна бубамара“ (ВИДЕО)

„Владата има само едно пенкало“: Песната која громогласно беше поздравена од публиката на „Златна бубамара“ (ВИДЕО)

Во Преспа се потпишуваше Договор, со едно пенкало цела делегација, рече Сашко Коцев на годинешната Златна Буба Мара на популарноста 2019.

Тој на оваа тема испеа и песна, по која публиката громогласно аплаудираше и скандираше.

„Од Влада имаат само едно пенкало, сите нарачки тоа ги потпишало.

Референдум, изборни кампањи, тендери, договори.

За да може лесно да се дише, Устав се отвори.“

Песната можете да ја слушнете на видеото во продолжение, од  26:54 минута.