Мегафон
велигденска честитка

Вистина.ком.мк ви посакува среќни Велигденски празници

Вистина.ком.мк ви посакува среќни Велигденски празници

„Велигден,  Христовото воскресение…  Еден од најголемите христијански празници. Празник на надежта кој ги исполнува срцата со топлина, а мислите со оптимизам и верба. Со љубов и добра мисла  да му се радуваме на животот. Постојано со нас нека бидат присутни добрината, дарежливоста, добродушноста, чесноста,  искреноста… човечноста. Христијанството би било празно без Христовото воскресение, а нашите животи без љубов, сочувство, емпатија, морал, споделување, благодарност…

Вистина.ком.мк ви посакува среќни Велигденски празници… Христос воскресна – навистина воскресна… За многу години Велигден!