Мегафон

Вечерва во Станица 26: Dj Boogieman и Toni Zen Official

Вечерва во Станица 26: Dj Boogieman и Toni Zen Official

Вечерва, четврток, 22 ноември,  во клубот „Станица 26“ стартува уште една епизода  со Dj Boogieman и Toni Zen Official. Музичко патување низ неколку ери од времето до денес, за кои ни е баш ќеф да ги пролистаме на подиумот во четврток.

Сите оние со обврски наредниот ден ги охрабруваме да дојдат порано,почнуваме од 23 часот. Влезот е бесплатен а се частиме со Аbsolut и Jameson по супер цени.