Мегафон

Утре комеморација за поранешната градоначалничка во општина Кисела Вода

Утре комеморација за поранешната градоначалничка во општина Кисела Вода

Комеморацијата по повод смртта на прерано починатата поранешна градоначалничка на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец ќе се одржи утре, со почеток во 15 часот.

Комеморацијата ќе се одржи во новоизградениот Дом на културата КВК во Општина Кисела Вода.

Беличанец беше градоначалничка на Кисела Вода од 2013 до 2017 година.

извор: плусинфо