Мегафон
концерт

Тромбонистот на Џејмс Браун, Фред Весли со своето трио во „Станица 26“

Тромбонистот на Џејмс Браун, Фред Весли со своето трио во „Станица 26“

Funky Fresh и „Три гонга“ ви го најавуваат легендарниот член на Џејмс Брауновите J.B.’s и Funkadelic – тромбонистот Fred Wesley со неговото трио!
Шанса да се слушне репертоарот на Џејмс Браун директно од еден од фронтмените на J.B.’s! Концертот е на 26.03.2019, додека ден претходно, на 25.03.2019 ќе биде организирана музичка работилница со прес конференција и дружење со Fred Wesley и неговите музичари. Инфо за карти следете на kupikartizase.com и karti.com.mk. Во продажба веќе се пуштени првите 100 билети. Загревање и забава по концерт ќе приредат македонските ДЈ-и Гоце САФ и Чваре.