Мегафон

Топ 5 одбрани од саботните натпревари (видео)

Топ 5 одбрани од саботните натпревари (видео)

Маркетинг тимовите на ЕХФ ги објавија најдобрите голмански одбрани од третиот ден на ЕП во Австрија, Норвешка и во Шведска.

Одбраната на денот ја има шпанскиот репрезентативец Перез де Варгас,

Топ 5 одбрани:

5. Роланд Миклер (Унгарија)

4. Небојша Симиќ (Црна Гора)

3. Бјоргвин Густавсон (Исланд)

2. Виктор Киреев (Русија)

1. Перез де Варгас (Шпанија)

извор: курир.мк