Мегафон

Телеком Електроник Битс Викендер (Electronic Beats Weekender)

Телеком Електроник Битс Викендер (Electronic Beats Weekender)

Telekom Electronic Beats Weekender за последниот ден ви подготви музичка селекција со повеќе од 17 диџеј сетови!
Денот започнува во 13 часот во дворот на клубовите 1212 и Станица 26, во зимска атмосфера исполнета со:

Музички сетови на:  Игор Спировски, васо, Базел, Настасијакиш, Чедо…

„Поп – Арт“ зимски базар на кој свои дела ќе изложат:
Нина Симовска со нејзиниот бренд Just Because. Art & Design Studio
Em Ellephantski
Fine Art by Gjorgina
Staycdesign.mk
Shtrkova Illustrations by Vanja Shtrkova
Ammar Kachar
ShortBus
Live painting and jamming со Сања Симоска , Сали Ертунџ и Бранкица Јордановска
Уметничка инсталација на Jovan Dzagi od Skopski Groove колективот
Германски колбас, бургери, вафли, вино, костени

Со почеток од 19 часот, во клубот 1212 ќе има промоција на второто винил издание на Skopje Vinyl Convention и Funky Fresh, со што свои настапи ќе имаат:
Marc Hype
Sam the Mann
Goce Saf
Chvare
Double G

Паралелно, за техно љубителите во Станица 26 во 19 часот на малиот house, techno, electro stage свои сетови ќе приготват:
Emi Ermilova
Ilina Angel
Wish.ko

Главен house, techno, electro stage во клуб Станица 26 од 23 часот:
Roman Flügel
Cinthie
Lake People aka Llewellyn live
Flooder

Добиjте еден билет за сите три вечери на TEB Weekender преку Telekom MK апликацијата, со купување на интернет пакет, по ексклузивна цена.

Влезот за денската забава на 8 декември до 19 часот е слободен.