Мегафон
манифестации

„Summerland“ – Скопје 2019

„Summerland“ – Скопје 2019

За првпат во Скопје, Summerland 2019!
Во месец јули секојдневно се дружиме во Градски Парк со добра музичка програма и секојдневни активности за сите возрасти.
– Секој ден добра музика на Школка
-Chill & Fun Зона каде што ќе може да се забавувате со board игри, флипери, фудбалче, табла и Playstation.
– Детско катче со забавни активности за најмалите
– Хуманитарни и едукативни настани
– Изложби, цртање во живо, часови по танц, спортски активности, кино на отворено и многу други забавни нешта кои ќе ни го направат летото во Скопје незаборавно.
Од 04.07- 28.07 уживаме во Summerland. Нека летниот период во Скопје биде забавен за сите!
Настанот е под покровителство на Град Скопје
Наскоро, официјална програма за сите денови!