Мегафон
фејсбукџии

Што ти е Заев влада…!?

Што ти е Заев влада…!?

Поставувањето на новата „Групер“ министерка за финансии и новиот „Нокаут“ заменик министер за економија во владата на Заев, поставија нови стандарди на мајтап на социјалните мрежи. Ова е одговорот на „Фејсбукџиите“: