Мегафон
ноќна шема

Шизи во вторник во летна Хавана

Шизи во вторник во летна Хавана

Ново шизење не очекува, вечерва вторник, 05 јуни 2018 во Havana Summer Club. И овој пат Shorty P и Irie Scratch со многу hip-hop, r`n`b и funk ‘e ќе ги забавуваат присутните, а како по обичај, тука се и пијалоците кои се на 50%. Затоа дојди и шизи во вторник!