Мегафон
„Скопско Лето“

Sethstat и Fighting Windmills во Сули Ан

Sethstat и Fighting Windmills  во Сули Ан

Во четврток на 5-ти  јули, во рамките на фестивалот  „Скопско Лето“, Sethstat и Fighting Windmills супер џез-тим ќе ја понуди својата визија на ова славно дело во живо, со почеток во 22 часот, во автентичниот простор на Сули Ан (Стара скопска чаршија).