Мегафон

Седи дома и гледај филмови од Кинотека на Македонија: „Среќна нова ‘49“, „Дае“, „Тетовирање“, „Џипси меџик“…

Седи дома и гледај филмови од Кинотека на Македонија: „Среќна нова ‘49“, „Дае“, „Тетовирање“, „Џипси меџик“…

Филмските остварувања на  македонскиот режисер Столе Попов, „Среќна нова ‘49“, „Дае“, „Тетовирање“, „Џипси меџик“ и филмови од браќата Манаки се дел од филмските наслови кои Кинотека на Македонијаим ги предлага на граѓаните да ги погледнат за време на изолацијата поради коронавирусот.

Оттаму споделија дел од онлајн архивата со домашни филмови.

Поддржете ги здравствените работници во борбата против вирусот КОВИД -19. Седете дома и гледајте македонски филмови, стои во известувањето од Кинотека.

Филмовите може да се погледнат на следниов линк: http://maccinema.com/info/splash.html?fbclid=IwAR3pEYLx_D_EwYVKJiQXkKLZMXgU3TWLivR-mLwE2tfEaBsFhU7s51nrag